De juiste voeding is erg belangrijk voor de gezondheid van je hond. Zo kun je heel wat problemen en kosten voor een dierenarts voorkomen.

Mede door mijn eigen zeer positieve ervaringen met het hondenvoer van Topstar, werk ik samen met Topstar Petfood en ben ik officieel distributiepunt.

Topstar® is een geregistreerde merknaam hondenvoer van Topstar® Petfood, opgericht door een fokker die al ruim 25 jaar kwaliteit hoog in het vaandel heeft. Het zuivere, natuurlijke voer wordt geproduceerd in Nederland en voldoet aan de strengste normen. Dit hondenvoer is nu al de verstandige keuze van diverse fokkers en vele hondeneigenaren volgen dagelijks. Alle noodzakelijke voedingsstoffen zijn in de juiste verhouding en hoeveelheden in de hondenbrok opgenomen. Er zijn géén geur-, kleur- en smaakstoffen toegevoegd.

Prijzen Topstar Specialty (Premium ++) vanaf 01-02-2024

Puppy Junior Adult
5 kg € 22,00 € 21,00 € 21,00
15 kg € 62,00 € 59,00 € 56,00

Het mogelijk om een (gratis) proefverpakking in de salon af te halen.

Inhoud van de hondenbrok

Voordelen van deze brok zitten niet in de reclame of verpakking, maar in de inhoud van de brok!

 • Graanvrij
 • Hoog percentage vis. Omega 3 en 6 vetzuren in optimale verhouding. Goed verteerbare eiwitten.
 • Zoete aardappel voor hypoallergene voeding.
 • Erwten (verhit) geeft geen competitie in de darmen met andere stoffen.
 • Wortel is een groente met caroteen.
 • Cranberry is goed voor de urine afvoer en verlaagd het PH-gehalte.
 • Yucca verminderd de geur in de ontlasting.
 • Inuline is een prebiotica die vermindert de kans op diarree.
 • Glucosamine en chondroïtine dragen bij aan een optimale opbouw van het kraakbeen.
 • Zalmolie en lijnzaad zijn goed voor een optimale opbouw van de hersens.
 • Chelaten. Een hoog percentage mineralen in de vorm van chelaten is voor een optimale vertering in de darmen.

De gezondheidsbrok

De Topstar Specialty (Premium ++) hondenbrok is rijk aan verse zalm, dit is een echte gezondheidsbrok! Deze brok heb je in 3 varianten: Puppy, Junior en Adult. Welke variant voer je hond nodig heeft, hangt af van zijn volwassen gewicht. Erg grote honden schakelen bijvoorbeeld sneller over van puppyvoeding op juniorvoeding dan kleine honden. Deze speciale brok is een oplossing voor honden die allergisch reageren en/of dunne ontlasting krijgen van reguliere hondenvoeders waar granen, inclusief rijst, als grondstof in zitten. Of preventief om dat te voorkomen. En honden die slecht eten en behoefte hebben aan een totaal andere smaak.

De hondenbrokken zijn krokant (geëxtrudeerd), licht verteerbaar en zetten uit in de maag, omdat ze daar vocht opnemen. De krokante brokken zijn harder, waardoor honden er extra goed op moeten kauwen. Deze brokken kun je aan iedere hond geven, maar zijn bij uitstek geschikt voor een hond die een licht verteerbare voeding nodig heeft. Of een hongerige labrador die graag een vol gevoel heeft of een hond met een grote kauwbehoefte.

Mocht je een hond hebben met specifieke problemen zoals darm-,vacht-, eet- en gewrichtsproblemen, dan ga ik graag samen jou op zoek naar een geschikte oplossing. Topstar Petfood heeft voor elke type hond een geschikte brok. Door de ruime ervaring van Topstar Petfood kunnen er heel veel klachten verholpen worden. Wat kan betekenen dat er veel minder ongemakken zijn en dierenartsbezoeken voor jou en je hond.