In mijn salon neem ik alle tijd en aandacht voor je hond. Het welzijn van jouw hond staat voorop! Mocht jouw hond de wasbehandeling als stressvol ervaren, dan zal ik de behandeling beëindigen. Ik wil niet dat het voor je hond een nare ervaring wordt, maar dat de behandeling een wellness is die iedere hond verdient.

Je hond wordt gewassen in een hoogte verstelbaar bad waar elke hond zelf in en uit kan stappen.

Ik begin met een borstelbeurt (*), waarna de uitgebreide wasbehandeling volgt. Je hond wordt lekker ingezeept en de huid wordt verzorgd, aansluitend word je hond geföhnd en kun je jouw hond (vrijwel) droog weer ophalen.

Bij honden die met name in de ruiperiode erg veel last hebben van verharen helpt het wassen over het algemeen goed om minder losse haren in huis te hebben. Met het wassen worden de dode haren losgeweekt en door de kracht van het blazen van de föhn worden deze loszittende haren verwijdert.

Ik was de honden met hoogwaardige verzorgingsproducten.

Juiste voeding is tevens erg belangrijk voor de gezondheid van je hond. Met de combinatie van de uiterlijke en interne verzorging, kun je heel wat problemen voorkomen. Om deze reden werk ik samen met Topstar Petfood en ben ik officieel distributiepunt.

* Mocht de hond veel last van klitten hebben, dan zal de behandeling langer duren waardoor er een toeslag wordt berekend.