In mijn salon neem ik alle tijd en aandacht voor je hond. Het welzijn van jouw hond staat voorop! Mocht jouw hond de wasbehandeling als stressvol ervaren, dan zal ik de behandeling beëindigen. Ik wil niet dat het voor je hond een nare ervaring wordt, maar dat de behandeling een wellness is die iedere hond verdient.

Je hond wordt gewassen in een hoogte verstelbaar bad waar elke hond zelf in en uit kan stappen.

Ik begin met een borstelbeurt (*), waarna de uitgebreide wasbehandeling volgt. Je hond wordt lekker ingezeept en de huid wordt verzorgd, aansluitend word je hond geföhnd en kun je jouw hond (vrijwel) droog weer ophalen.

Bij honden die met name in de ruiperiode erg veel last hebben van verharen helpt het wassen over het algemeen goed om minder losse haren in huis te hebben. Met het wassen worden de dode haren losgeweekt en door de kracht van het blazen van de föhn worden deze loszittende haren verwijdert.

Als de nagels te lang zijn, kun je ervoor kiezen om deze te laten knippen.

Ik was de honden met hoogwaardige verzorgingsproducten van Natuurlijk4Dogs. Deze verzorgingsproducten zijn gemaakt van 100 % natuurlijke ingrediënten en worden in Nederland geproduceerd. Dierencosmetica hoeft niet gekeurd of getest te worden. Bij Natuurlijk4Dogs vinden ze het belangrijk dat de producten aan de hoogste eisen voldoen en veilig zijn (net als onze eigen cosmetica), daarom hebben zij de producten laten testen door een extern laboratorium. De gehele productlijn van Natuurlijk4Dogs is goedgekeurd volgens de Europese cosmetica wet.

Natuurlijk4Dogs biedt specialistische producten voor verschillende vachttypes, welke in staat zijn direct diverse huid- en vachtproblemen te (ver)helpen met een natuurlijke oplossing. Het voordeel van die natuurlijke oplossing is dat haar en huid niet worden aangetast door agressieve chemische ingrediënten.

Mocht je een hond hebben met huid- en vachtproblemen (zoals droge vacht, schilfers, jeuk ed.) geef dit graag ruim van te voren aan, zodat ik ervoor kan zorgen dat de juiste producten in de salon aanwezig zijn voor jouw hond. Indien gewenst kan er op hond specifiek niveau een verzorgingsschema voor thuis aangeboden worden, waardoor veel huid- en vachtproblemen verholpen kunnen worden.

Juiste voeding is tevens erg belangrijk voor de gezondheid van je hond. Met de combinatie van de uiterlijke en interne verzorging, kun je heel wat problemen voorkomen. Om deze reden werk ik samen met Topstar Petfood en ben ik officieel distributiepunt.

* Mocht de hond veel last van klitten hebben, dan zal de behandeling langer duren waardoor er een toeslag wordt berekend.