Bij aankomst nemen we, bij de eerste afspraak, samen een kaart door die ik voor elke hond aanmaak met daarop gegevens van de hond en jouw contactgegevens. Mocht je meerdere honden hebben dan is het mogelijk om jouw honden in 1x te brengen.

In geval van agressief (bijt)gedrag gebruik ik bij de hond een snuitje (muilkorf) voor de veiligheid.

In mijn salon vinden geen trim activiteiten plaats. Het is dus niet mogelijk om je hond te laten trimmen.

Laat de hond nog even uit voordat je komt. Nabij de salon ligt een bos (losloopgebied voor honden) op loopafstand. Je kunt jouw auto bij de salon parkeren.

Omdat ik met geduld en liefde met je hond aan het werk ga en ik honden van verschillende eigenaren niet tegelijk wil ontvangen vraag ik je om op tijd te komen, zodat ik mijn tijd goed kan gebruiken en niet gehaast met je hond bezig hoef te gaan.

Omdat ik de behandeling start met het borstelen van je hond, wil ik je vriendelijk verzoeken om jouw hond zo droog mogelijk te brengen. Aangezien een natte vacht niet makkelijk te borstelen is en minder prettig is voor je hond.

Breng de hond altijd aan de lijn. Misschien dat er nog een andere hond in de salon aanwezig is of je hond heeft er geen zin in en probeert rechtsomkeert te maken.

Tenslotte nog het verzoek je hond vrij van vlooien te brengen.